BESTEL & RETOURINFORMATIE

Retourneren
Artikelen kun je binnen 14 dagen na ontvangst of na afhaaldatum retourneren. Artikelen dienen ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes) te worden geretourneerd. Bij beschadiging of incomplete artikelen wordt waardevermindering in rekening gebracht. Een giftvoucher kan niet worden geretourneerd. Direct omruilen voor een ander artikel is niet mogelijk. Op maat bestelde danwel ontworpen producten kunnen niet worden geretourneerd. Neem van te voren contact op als je een product wilt retourneren.  Je kunt je pakket op eigen kosten verzenden naar:

Appelgroen Reclame
Westerweg 5
9824PG Noordwijk GN

Bewaar het Track & Trace-nummer om je pakket te kunnen volgen. Zodra de bestelling retour is ontvangen, wordt dit per e-mail aan je bevestigd. Het bedrag dat je tegoed hebt wordt binnen 14 werkdagen overgemaakt vanaf het moment dat je retour is verwerkt.

Bestelproces:
Plaats de gewenste producten in je winkelwagen op onze website. Ga naar de afrekenpagina en volg de instructies om je bestelling te voltooien. Controleer zorgvuldig je bestelling en adresgegevens voordat je de betaling voltooit.

Betaalmethoden:
Wij accepteren momenteel één veilige betaalmethode, namelijk iDEAL. Mogelijk dat dit in de toekomst uitgebreid gaat worden.

Bevestiging:
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging via de mail met alle details.

Levertijd:
De levertijd verschilt per product er wordt genoemd in het bestelproces.

Retourvoorwaarden:
Artikelen kun je binnen 14 dagen na ontvangst of na afhaaldatum retourneren. Artikelen dienen ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes) te worden geretourneerd. Bij beschadiging of incomplete artikelen wordt waardevermindering in rekening gebracht. Een giftvoucher kan niet worden geretourneerd. Direct omruilen voor een ander artikel is niet mogelijk. Op maat bestelde danwel ontworpen producten kunnen niet worden geretourneerd. Neem van te voren contact op als je een product wilt retourneren.  

Retourproces:
Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier om een retour aan te melden. Volg de instructies die je per e-mail ontvangt voor het retourneren van het product. Je kunt je pakket op eigen kosten verzenden naar:

Appelgroen Reclame
Westerweg 5
9824PG Noordwijk GN

Bewaar het Track & Trace-nummer om je pakket te kunnen volgen. Zodra de bestelling retour is ontvangen, wordt dit per e-mail aan je bevestigd.

Terugbetaling:
Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, verwerken wij de terugbetaling binnen 14 werkdagen.

De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Voor verdere vragen of assistentie, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om je een uitstekende service te bieden